Skyllt söndag

Skyllt söndag med folk vimmel och tomtar

Ganska så bestämd tomte



Det var både snö ibland och regn som föll. Nöjda var vi i alla fall när vi kom hem.
Ha en skön söndag kväll.Snart går jag i säng så jag säger god natt till er alla.

1 Advent

Så var det 1 advent idag.Var uppe tidigt för att röja i köket  .

Simon och  Smulan

Min berömda  Hibiskus som frös  bort sina blad.Blommar andragången har fler blomknoppar.


En trött Tiger.

Snöskottning

Jag och Simon var ute och skottade snö....Eller var det bara jag.

Ja även katten Saga var med och ville hjälpa mig.

Det är roligt med snö det är det vist det. Men det finns ju någon hejd  med roligheterna med.
Det blir nu så vackert på allt uti skogen.

Snö snö snö i massor.

Ja nu har det snöat  ganska så mycket.Eller har det det? Ja kanske  ,det har så även blåst och drevat . Har då fått börja skotta både dag och natt. Och då menar jag även så natt . För det gjorde jag i natt i allafall. Knäpp männinska va. Jo men så är det när man vet att gubben jobbar kväll och kommer hem sent. Men så körde han ändå fast och fick promenera sista biten hem. Men så var jag upp  och fixade hem den nu  på morgonen. Ja nu är det ju mitt på dagen. Men hemma är bilen och vi har varit ute och fortsatt skottat snö gubben och jag.
Vist är det roligt med snö men det finns ju gränser vad snö kan vara roligt över med. Roligt har barnen  i snöhögarna och det är ju helt underbart at se.Katterna tycker det är kul med att vara ute och busa med oss när vi skottar.
Hittar fortfarande inte kameran.Har ju tänkt visa lite snö. Men jag tror att den stora delen av vårt avlånga land har fått snö nu mer eller mindre. Så alla vet ju hur snö ser ut. Hehe
Men men det får bli utan snöiga bilder. Ska fortsätta med det jag höll på med. Ha en underbar dag.

Idag är det sol

Idag är jag acktiv inte ila för att vara jag .Har varit ute och kärrat lite skräp och  gjort pepparkasdegen som jag har nu pratat med mig själv  om att göra. Men nu är den gjord. Den är ju för varm att baka ut så den ligger i kylskåpet och lockar varje gång man öppnar skåpsdörren ....Ät mig  Ät mig Ät mig.... Och när mina gubbar få se att den är klar att stoppa i munnen då kommer den att krympa fort. Hehe
Ja det är bra att det uppskattas det jag bakar ialla fall.Har nu gjort bulldeg som ska jäsas . Sedan kommer hela köket att vara vitt och luckta gott när det gräddas. Jag bjuder dig Kristina på fika idag. Du har tur  det blir inge hårdsmörgås eller te. Kaffe och bulle blir det istället.: Det låter mycket godare.Sitter här med bakförklädet på mig men inge deg på finfrarna.Så nu måste det bakas ut snart.  Ha en underbar Onsdag alla där ute.

Fel igen

Försöker fixa in en sak men misslyckas varje gång . Så kan det bli ibland.Jaja jag får fortsätta sedan istället.Jag skiter idetta nu . God natt.

Oj fel fingerfärdighet

Embedding disabled by request

Tisdag kväll

Så har man jobbat extra ikväll .Det är bra att få göra det.
Jag har sådan lust att skriva en massa men  tror nog det är bäst att lägga band på sig själv. Det är så lockande att skriva om vad som helst. Men det gör jag bara med en riktig vän som har mycket av den varan själv. Det är bra att ha sådana vänner.  Vänner är en av livets bästa saker. Ja naturligtvis mycket annat med livets godheter. En familj, vänner och Glögg....  heheh . Lärde mig att tycka om glögg förra vintern. Har aldrig tyckt om det förr ,påminner förmycket om vin . Ja det är ju gjort på vin .Men så i sommras så köpte jag och gubben tre flaskor vin för att prova.   Huga buga vad dåligt. Flaskorna var ju fina och det såg så gott ut med den röda saften ..Men . SMAKEN  bläää.  Det var ju inte glögg smak. hehe              ( Alkoholfritt glögg)
Jag får dricka glögg istället. Ja inte så jag blir på pickalurrven . Så roligt ska jag inte ha det. Jag kan ha roligt utan att på på örat. Glad för det.Men vist kan jag dricka ett glas öl om det är så med ett STORT glas vatten vid sidan om.
Men det ska jag inte göra ikväll. Nej för jag ska snart gå isäng så jag tar mig upp i morgon .

Det sägs att det ska bli lite svalare nu till helgen som kommer.Ok då får vi väl dra på oss något varmare då  i kläd väg.
Det är då myggfritt. Men på tal om myggor så var det inte så jätte länge sedan jag såg dom . Tänkte att det kan ju inte vara sant att dom små liven lever än.Men det är nog ett seglivat släckte.Otroligt.
Nej mina vänner där ute nu ska jag dra mig tillbaka för i kväll.Ska först ta mig en bloggrunda innan jag stänger ner.
Kram på er alla.Sov gott.

Fredag kväll

Så härligt kan man tycka att det är fredag kväll ,jomen vist är det härligt att helgen är här men jag har jobbarhelg så jag vet ju vad jag ska göra.Men en annan sak är härligt och det är att Alexandra är hemma i helgen.Så roligt att få se henne.
 Det snöade här i morse men så kom regnet och tog bort det vackra. Nu är det isban på vägarna så ta det lugnt ute i trafiken  alla där ute.Har gjort pizza den blev så god att jag har ont i magen nu  och så blev det en Misslyckad vitkålssallad men en super god tzatziki (tror att det blev rätt). Så nu är jag så  mätt av allt de goda. Det blev över till i morgon med så jag kan äta gott på jobbet med.  Jag fick hjälp av Alex med att fixa in den vackra sången  Tell me why. Den talar så mycket.
Blir så rörd varje gång jag hör den  även om jag har hört den många gånger nu.
Så nu önskar jag er alla en trevlig fredagkväll och helg.

Tell me Why


Hibiskus

Denna vackra sak har varit med om ruggiga saker. Heheh .
När jag köpte den så kostade den bara 9,90 helt otroligt. Men det var bara för att de ville bliav med den  så det tog inte så länge förren att jag bestämde mig att köpa den . Den var full med spinn. INTE KUL. Men eftersom den var så billig så tänkte jag ok om den inte klarar av min behandling så får det bli så då .  Hem med den ut i garaget  fick stå där ett par dagar innan jag kom ihog att jag skulle fixa spinnet. Jag tog såpa och vatten och sprutade för glatta livet. Fick ju stå där ute  på gården . Det var ju en fin dag. Men kylan kom ju  Ja jag glömmde ju bort den så den fick ju stå där några timmar. Himlar och pankakor. Tog in den i garaget igen  någon dag till . Så tillslut så kom den in då ,men den lucktade så dåligt av såpan så den fick stå någon dag i ett rum där jag inte är så mycket. Men tillslut åkte den in i duchen . Tappade alla blad. Hejåhå. Undrade om den skulle överleva . Men så nu  blommar den ,gröna blad kommer.Men jag håller kolla om spinns där . Inte än : Hoppas hoppas. .


Vacker väder har vi haft med.


Flytt dag

 Byter bostad åt Alexandra. Närmare till skolan för henne. Mitt i röran är nu detta.







Det är ju mycket mindre bostad men närmare till skolan.Skönt att komma närmare  till stan  och allt omkring.
Ska väl fixa mer bilder sedan när Alexandra har fått ordning på sin nya lya.
Men genast blev jag sygen på att pynta hennes lägenhet. Men nu är det ju så att jag bor ju inte där så det ska hon göra .
Men sugen blev jag. Det finns ju så mycket fint  att fixa så .  Ska då damsuga mattan som jag tog hem åt henne. Ska kolla blocket om en damsugare åt henne. Kanske fynda.
Och En vacker dag fick vi med igår.


Men så idag på förmiddagen kom då regnet och det blev varning på radion att det var underkyllt på norrlandskusten E4:a
Men nu tittar ju solen fram igen. Så härligt.

RSS 2.0