Nattens tankar

Vaknade till och hörde att någon katt höll på att spy. ....
Så jag upp för att torka . Sedan isäng igen för att sova. Jomen vist .......Inte kunde jag somna om ,nejdå . Inte alls.
Utan då började jag att tänka och fantisera om saker och ting. Minnen och funderingar.
Posten har tappat en massa kunder. Eller är det inte så . Här sitter vi nu och bloggar och mailar . Ja det går fort vist det är bra när tiden inte finns till att ta sig ett papper och penna och skriva ner några rader till nära och kära. Ja nu ska jag inte dra alla över en kamm.Men de srevs ju nu i jule tid att posten fick ta in extra folk för det blir så mycket att göra . Alla julkort som skickas. Det traditionella sättet att vilja hälsa inför jul. Men under de övriga tiden då . Vi har ju en massa månader kvar.  Så jag har nu bidragit med 2 st brev till posens jobb. Det är jätte kul att få mail och kollar bloggar och hemsidor. Men jag tycker fortfarande om att få privata postkuvär med i brevlådan. Jag brukar ju få det med av min syrra. Och det är ju hur kulsom helst. Tyvärr är jag inte så duktig på att göra så fina kort som hon. Men vad gör det. När jag får lusten att göra kort eller att skriva några rader så gör jag det.
Men har även tänkt på att vart tog alla Brevänner vägen som man kunde prova på. I tidningar och sådant. Jag gogglade om det men kom bara på Kontakter om en livspartner. Jag har en livspartner redan. Men en annanmäninska som man kan byta tankar med. Inte för att skapa en relation med eller något sådant. Ja en relation  går ju med men inte på det sättet som de söker. En männinska man blir kär i . Nej en männinska som man kan skriva till och berätta om saker och ting. Det har fallit bort i tiden . Eller är jag ute på något som jag ska vara tyst om. Jag kollar runt men hittar inget.
Är jag knäppare än vanligt eller.HEheheh jag det vet jag ju redan . Men är det någon som vet om detta funderingar som har kommit i mitt huvud.?????

Vår!!!!!!

Det började i gårkväll när jag satt i vardagsrummet så hörde jag att det droppade på fönsterbläcket.Mycket riktigt det var +2 då  och idag har det varit +5 heladagen . Helt otroligt väder omslag. Satte mig ute på brotrappan iförmiddags och njöt av en liten föraning om våren. Så brukar jag göra och det är min medicin för själen.Helt otroligt härligt.
Men nog är det underligt vad vädret ska skiffta om så mycket.Men jag förstår att det kommer att bli kalla dagar framöver innan det är riktigt vår. Det är som det ska då.

Magsjukan håller sitt grepp om familjen än .Men skam den som ger sig. I helgen är det jobb så jag vet vad jag ska göra ialla fall.Nu är julen över och det är bra . Allt går tillbaka till det normala. Men i år så har det ju varit lugnt här . Än har vi inte kunnat äta något julbord. Men det kan vi fixa till  midsommar om inte annat. Heheheh.
Ha en trevlig fredagas kväll annadagjul .

Juldagen

Sov längre än vad jag brukar göra idag  och vaknade 9,30  .Hörde barnen var vakna medatt prova en julklapp nere i vardagsrummet. En uppskattad julklapp den spelas fortfarande. Jag ska prova med.Men först en bild som talar.

En jätte kul  och uppskattad julklapp Tack så mycket Kia med familj.

God Jul på er alla

Så var det Julafton och halva familjen har fått magsjuka. Siomn börjar på att piggna till.Julmaten får vara nu dessa dagar tills det är lungt igen.men julklapparna ska barnen få öppna.
Vackert väder har det varit idag med och -10 . Eldar så huset ska bli varmt igen det är lite svalt här. Det har ju inte eldats sedan i går på dagen tror jag. Någon dagens ny bild har jag inte men något ändå så här på julafton kan jag nog hitta.
God Jul  på er alla.

HAHhahahhahhahha och så nästa



Hahahaah ja något roligt måste man få ha så här i julemagsjukan. Ett gått skratt blir man frisk av. Hahahah

Dan före doppare dan.....

 Igår fick Simon  magsjuka  .Inte så jätte kul så här i juletid.Jag hoppas att han känner sig piggare imorgon så han kan glädjas för de klappar som finns att öppna.  Vit jul blir det med. Det var länge sedan . Förra året var det knappt någon snö vid jul.Allt kom efter nyåret. Men i år då blir det vakert vitt.
Jag jobbar extra idag  och imorgon ordenarie dag. Någon måste jobba över julen med. Då kan man inte vara ego trippat och bara vara ledig. Någon måste sköta markplan. Men det gör man ju ändå varje dag. Ja ja   nu ska jag passa på å vila innan det är daggs att jobba igen . Ha en bra Tisdag 23/12 så här dagen före julafton. Tack för alla julkort  som har kommit.

Julsnö



Så här var det innan jag började skotta snö idag. Fast Jonas hade varit ute tidigt uppe idag innan han skulle jobba och skottat med. Så jag har skottat hela gården med en sväng.

Alexandra var ute med och fotade runt på gården.



Ja det är ju roligt att ta kort . Det finns ju så mycket att se på olika synvinklar. Och hur man ser på det hela.
Nej nu ska jag fortsätta med mitt. Jobbar i morgon och på Julafton.

Jul i hemmet


Så var det ju igen. Tänk vad tiden går. Undrar om det hinner tina bort all snö som har kommit. För det är + grader ute om dagarna . Halkigt och slirigt och otäckt ute på vägarna.
Ha en bra torsdag alla.

Fredag. jehooo....eller.....??!!!

Ja det kan  man säga  Jehoo till helgen . Även om man jobbar som jag  gör i detta fall. Men vad gör det .
Det kommer  de dagar som jag är ledig på och de andra jobbar heheh.
Hur har det nu då varit denna vecka?Det har regnat och blivit halka och sladdriga vägar. Mindre kul. Men jag har hållt mig på vägen änså länge. Men innan  denna vinter ska ni se att jag har fått sladd på bilen och åkta av vägen . Ja det är ju inte kul . Huvudsaken är ju att man inte skadar sig. Men roligt är det inte när man får sladd ,otäckt är det och man blir rädd.
Nästa helg är det ju Lucia . Himel och pankaka vad tiden går fort.     Tänk snart så har vi midsommar igen . Det kan jag säga jehoo på ...Hehehe   Snart vänder mörka tiden mot ljusare tiden och det är ju så härligt när det blir ljusare. Tycker att tiden har gått fort nu . MEn det är väl bara för att man närmar sig 40 års dagen   GARV.... 
Ja det är ju inte klokt vad gaggig  jag är. Hahahaha. Men roligt har jag ....
Jul klappar i år vart är dom ??? Ja inte så många kommer att finnas här. Jag har nu börjat att önska mig hölsa åt mig själv och att barnen mår bra . Ja jag ska inte glömma min älskade man heller . Min älskare min man  min kärlek  min rådgivare . Ja allt som går att ha . Livs partner. Den jag ska åldras med. Se hur länge vi kan hålla oss vid liv till sammans.

oklippt men min .å orakad... hehe

RSS 2.0