Ut i naturen


På med skidor och  de e bara å åk......



Fågel på flyckt.

Ny kamera nya bilder


Min pappa Mats.
Han har gjort fågelmat som jag skulle packetera  in i nät.


Nu är det bara att hänga ut den. Men det har jag inte gjort än. För jag fick den av han. Men den ligger i frysen och väntar.

Mera snö.

Ja det har snöat och blåst så det RÄCKER nu. Tack.
Jag tog mig in till jobbet i alla fall. Skottat snö i morse kl 05,00 fram till 6 och lite till.Bara så jag tog mig ut  med bilen.
Blåst har det gjort men kallt värre. Burrrr.
Nu eldar vi för fullt så kanske vi kan få så där härligt varmt igen.Frysser när jag stannar av. Men jag kan ju inte hålla på hela tiden  för att hålla värmen . Jo jag ska sätta upp andra gardiner i köket för att  stänga ute kylan . Det blir som lite issolering.Man får vara omsig och kringsig.
Jobbar helg som sagt var. Ha en trevlig fredag och helg alla där ute.

Snö snö snö

Jag har nu gått fram och tillbaka och skottat snö halva dagen . Jag har  så ont  i fötterna så jag har svårt att gå. Dom känns så svullna.Känner mig som en 100 åring. Hehehehe. Dammsugit  och gjort fint inne med, inte bara ute. Men det behövs skottas en gång till sedan . Men det får Jonas ta då. Jag ska  se till  att han får i sig mat och sedan ska han få ut och skotta gården innan han går och lägger sig.  Han är inne hela dagar på sitt jobb så han kan behöva byta luft i rören sina. Sitter jag sill längre så börjar jag frysa. Bäst att röra på sig lite nu. Imorgon är det fredag igen och jag jobbar fredag och  hela helgen + måndag. Så jag vet vad jag ska göra.

Länge sen sist

Kan man ju säga helt klart. Jag är ju ur kass på att uppdatera min blogg.
Har  istället kollat in andras bloggar,mycket roligare.
Men jag lever än. Idag tisdag 3/2  är ledig och  har tänkt baka bullar. Har kollat in ett nytt bullrecept.Men nu var det ju det där orken och lusten ids jag eller inte.
Just nu så känns det som om det är LLLLLLLLååååååååååååånnnngggggt borta.
Men jag skulle behöva baka . För nu är allt uppätit. Det är bra att det uppskattas det man gör. Men jag skulle vilja sätta igång med några kort med. Var ju på en scrapträff i lördags. Det var kul. Men jag tror jag spände mig så mycket  så jag fick ont i ögonen. Heheheh Inte klokt vad mycket fina grejer det finns. Köpte lite med.Så jag borde ju greja på lite då tycker man ju.   Kalt och vackert ute. Vill vara ute med  åka spark. Ja jag har nu köpt en spark  på återvinningen i Umeå för 400 kr.   På Maxi kostar den 999 kr. Men denna är så fin och bra för oss här hemma. JAg borde ju ta en spark tur och ta  å fota lite nu när jag har köpt en bättre nyare beganad. Helt jätte bra. Kul med något nytt med.
Men nu vet ni i alla fall att jag lever. Ha det så bra där utte alla.

RSS 2.0