Den 30/10 och 31/10

Så har vi vädrets dagar Varit.
Det började snöa lite i går morse och kallt hela dagen.och idag så ser det ut så här.'


så här var det då idag när jag jobbade. Får direkt julstämning.Lite tidigt tycker då jag.
Men det går så fort nu . Snart har vi midsommar igen. Heheh.
Nu önskar jag er alla en trevlig helg.Ska försöka ta det lungt med godiset. Hehhe gött med godis.

Måndagkväll

Så var det en ny vecka med. Jag är ledig efter att ha jobbat 7dagar som jag normalt inte gör så igår var jag bra nog trött.
 Jag sov ju inte länge för det att jag var ledig idag. Nej jag skulle iväg på morgonen och hämta släpvagn som jag förhyrt för i dag. Har jobbat hårt med att ränsa och plockat skräp och skrot från källaren och ute från karporten. Men det känns så härligt att bli av med det . Men nu hoppas jag att det blir uppehåll imorgon så jag kan greja på ute lite.
Jag måste vara uppe i morgon med för att vid 9 tiden så kommer Alexandras kille hit.Kul.
Hoppas att inte han kommer att bli rädd för oss. Heheheh. Ja vi är ju lite galna heheh.
Det ska bli jätte kul . 
Inge snö här än. Hoppas att det dröjer lite till. Jag känner att jag har inte hunnit det jag ska ha gjort ute. Det blir så mycket annat som görs inne istället. Men det blir väl något.Nej nu ska jag sluta för jag ska kolla blocket för en säng till tösen. Ha en bra måndag kväll.

Söndagen 19/10

Så är det söndag och jag uppdaterar igen . Ja senast igår efter jag kom från  älgfesten. Dagens väder är grått men solen försöker ta sig i genom.



Smulan ligger och lurrar på fåglarna som kommer och vill äta på talgbollen som jag satt upp.



Grålle ville vara med och bli fotat när jag satt och fotade runt lite.

Fest .Älgfest

Har nu kommit hem från älgfest här i byn. Jätte god mat och mycke folk blev det med. Mycket bra underhållning. Jag tog inte med mig kameran. Tur det säger jag själv. Nej jag är inte stupfull om det var det ni trodde jag inte ville visa . Hehe
Nej men jag skulle inte ta kort så där bara. Kännde inte för det. Men det var kul att se när endel börjar få lite mycket innan för västen.  Det är roligare att se det än själv falla offer för det. Hehehe. Ja kul var det och bra musiker. En arbetskamrat till pappa en gång i tiden. Nej mina vänner där ute nu går jag till kojs. Det blir en ny dag , ja det är det redan men om några timmar så är det ljust ute. Men jag ska hinna sova med innan jag stiger upp. Ha det .

Höst mörker

Ja nog har det varit mörkt ute idag. Grått och blåsigt. Har fått jobba extra idag även imorgonkväll så blir det extra. Och vanlig jobbar helg.Och det ska nog gå bra. Jag har inte varit så flitig nu att uppdatera min blogg nu. Men så blir det ibland. Jag har inte riktigt veta vad jag ska skriva om. Men så får det väl bli lite dösnack .Eller. Nej det tog slut i kontoret märker jag. Lika bra jag slutar nu då .Ni vet då att jag lever. Ha en bra torsdagkväll alla där ute i höstmörkret.

RSS 2.0