Höst klippt

Ja så har hösten kommit med allt detta vackra. Och det sker förändringar här med. Ja kanske inte så stora förändringar med lite kortare i alla fall.

Före.

Efter.

Ja lite höst förändringar.Inte så mycket som synns men det blev lite kortare ialla fall..
Lite höstbilder . så denna fredag.

Stressa av Maria............

Stressade eller.......?!       Har haft jobbet med mig hela natten känns det som . Och så skickade jag i väg Simon med skolbussen som vanligt när skolbarnen är lediga idag.  Buss  schafören ringde,frågade om Simon skulle till fritis ?? För skolan är ju stängt idag.     -Men ....................  ,det har jag ju glömt. Jag kommer och hämtar Simon på en gång.  Och slänger i väg mig och kör  alldelse för fort, för att inte Simon ska behöva stå så länge och vänta.
Jag känner mig inte  speciellt stressad. Men jag behöver nog coola ner mig  några kilon.Hehehehe.

Ja jag undrar hur denna dag ska sluta.Hej å hå.Ska kanske fundera om jag ska gå och lägga mig igen . Kanske är bäst så . Man vet ju aldrig vad jag annars kan hitta på .    Hehe.

Skogen

Var ute en sväng med cyckeln och tog med mig kameran utifall jag skulle se något att fota. Så blev detta.


Här bor tomtarna.




Och skoggs mulle själv .................hehehe.

Kallt på morgonen

Kallt men vackert.

solens strålar  igenom moln täcket . Det spricker upp.......
Men det är kallt om nätterna.


Äntligen

Äntligen så är helgen slut,för jag har ju jobbat  och jag är ledig imorgon . Där av äntligen.
JAg ska ta det lugnt nu och inte göra så mycket  ,men jag måste göra ändå en massa .Ja inte nu i kväll  för nu ska jag ta det bara lungt och koja tidigt. Ska bli så skönt att få krypa ner under täcket . Sova ända tills i morgon. Då börjar jag igen med allt jag borde göra.Greja på både inne och ute. Men skulle inte förvåna mig att jag är för slö då så det blir inget gjort.
Men jag har ju ingen som är över mig och bossar vad jag ska göra. Jag tar det när jag har lust. Så härligt.
Ha en skön söndag kväll alla där ute .

Äntligen

Äntligen så är helgen över. Ledig i morgon. Så skönt. Ska gå isäng tidigt i kväll så jag hinner sova innan alla ska upp igen.  Det har varit ruggiga dagar med minusgrader och ruggit . Frusit och blivit trött.
Jag måste baka  i morgon . Något i alla fall . Alex fyller ju år snart. Så då ska vi bjuda på go fika.. Hoppas jag orkar detta nu. Önskar ju ialla fall. Det är väl därför att jag tänkt göra tidig kväll ikväll. Så jag ska orka gör anågot i morgon. Just nu så har jag ganska mycket att göra ute nu med. Trädgården har jag som glömt bort . Vädret påverkar mig väldigt mycke.Så jag måste ta mig inacken. så det blir något gjort .Både inne och ute. Och då jag får för mig något så vill jag vara överallt. Jag jobbar fort och efektivt  så det händer något . Lite skyt blev det där Heheh.
Lite själv skryt behöver jag . Det vet jag.  Nej nu ska jag be min kära gubbe masera mina axlar. Men jag tror inte att han vill. Men jag provar ialla fall. Ha en skön söndag kväll.

Kallt

Åååå det är så kallt. Jag har frusit mer eller mindre hela dagen.Trodde att jag  hade försovit mig i morse.Men var så trött jag såg fel på klockan. Och jag tänkte idag ska jag inget göra . Ska gå och lägga mig sedan Simon åkt till skolan. Mmmm vad skönt. Men så ringde telfonen kl 7,15. Tänkte , vem kan det vara så tidigt på morgonen.
Jo det var jobbet.De hade kris på jobbet . Ok tänkte jag det blir bra med lite mer pengar i kassan. Så ok jag jobbar idag istället att ligga under täcket och mysa . Det får jag ha i natt  istället. Jaja .
Det har ju gått bra men det har varit kallt ute hela dagen.     Har tagit mig en varm dusch nu efter middagen . Det var härligt. Men nu börjar jag å frysa igen. Kan ju inte duscha igen. Nej ska gå isäng tidigt i kväll. Ska bli skönt.
Fick post i dag.    Tack syrran. Så läckra kort hon gör .Helt otroligt. Jag hade ju börjat med lite pyssel. Men så plockade jag bort det från det bord som jag satt vid .Och så har det inte blivit några med pysseltimmar /stunder.. Nej jag måste få värmen i kroppen igen . Fy vad jag fryser.
Ha en bra och underbar kväll nu. Snart är det fredag härligt.    Ja jag jobbar hela helgen. Hehehe.

Rummet


Före och efter.



Dö skallar


Barnen har bytt rum med varandra. Så här ska Alexandra bo sedan när hon kommer hem på helger och lov.
Ska bara fortsätta att dekorera vidare i rummet. 
Men det blev ju läckert. Men jag vet inte om jag ska ta ända ner till golvet. Jag tänkte ha en byro eller något där efter väggen med. Så kom gärna med förslag. Det är ju bara att fortsätta att måla .

Ruggiga gardiner

Sa för ett tag sedan att jag skulle vis er dom gräsliga gardinerna. Ja här kommer dom . Passar ju nu i höst.


 Känns nästan som om tiden gick tillbaka ett antal år. Hur gammal är jag just nu............
Jag vet inte riktigt längre.
Ja ja . Jag får fixa upp dom andra med. Provade bara i ett fönster och så tog baterierna slut i kameran .
Gardinerna är dessutom för långa ,men jag tänker ha dom så . Jag bryr mig inte om de blir som ett släp tåg.

Helgens kort.

Har försökt att göra något kort i helgen  och det blev då dessa två.


Ja inte var det mycke men det blir något i alla fall. Det tar tid innan jag kommer på något som ser ut något . Men men övning ger färdighet.

RSS 2.0