Påsken närmar sig

Jag passade på att tvätta vardagsrumsfönstren ieftermiddag.strålande solidag så då får man ju passa på när lusten faller på plats för mig.jag är som mest igång när solen skiner ,då får jag städlust.


Jag fick även hjälp  av Simon ,han tyckte det var roligt men han tyckte inte om när det var folk utanför. Hehe


Nu var det bara nya fräscha  vårgardiner då som fattas. Men det får bli en annan gång.
Vi har ju fått nytvättade fönster iallafall.

Nu är de färdiga

Ja nu är de färdiga.


De blev ju  värkligen olika i färg men garnet var ju melerat så jag kan inget göra åt saken.
Men de duger gott åt mig.

Fredag

Äntligen är det fredag och helgen kommer jeeehooooo.Skönt jag är ledig idag ochhela helgen  så härligt. Men .
Vädret kunde ha varit bättre . Grått och nederbörd av  (ser ut som om det regnar ) Då är det tall att köra försiktigt. Jag ska hålla mig inne  ja förutom då att springa till tvättstugan coh kanske ner till ICA.
Jag har nu stickat klart den där  socktoffeln klart .Gjorde allt små pill klart igår kväll.   Men jag var så trött i går kväll så jag la aldrig upp någon bild på den ..  Blir senare idag när jag har vaknat till .
Läste att det är några som var trötta igår. Och att jag inte var ensam om den saken. Men det var ju bara släckten som var trött. Jag vet ju inte om det var fler som var extremt trötta igår och om det var något särskillt som påverkade oss.......Även om syrran http://selhammer.blogg.se/   och tösen http://lillsongarn.blogg.se/  var en bit bort från mig själv  så var vi dödds trötta alla. Var det något särskillt ute i lufften som gjorde oss så trötta?
Eller var det bara  för att våra kroppar ropar efter  helgen. Fast syrran ska ju  jobba helgen. Jag tar nästa  helg.



Tycker denna blomma är så fin men nu har jag så fullt i mina fönster så det blir inga mer blommor.
Det är tillräckligt med blommor  nu  ,det har ändå åkt i golvet några redan eftersom jag har 3 busiga katter som rusar runt här . Ja dom är fina djur och  roliga .
Jag måste bara fixa till kameran som for åt fanders .
MEn det löser sig det med kan jag tro . Ingen panik här inte.Det är bara för mig att få tummen ur och göra något åt saken. Som sagt var ja................

Våffeldagen

Så har man ätit våfflor då  eftersom det är den dagen. Barnen på fritis har även ätit våfflor med grädde och syllt. Men grädde hade jag ingen men syllt.Men grabben vill ha sirap. Ja sirap till all slaggs pankaka/våfflor. Ja det är ju sött och gott men kletigt.

Det var ju så vackert idag på förmiddagen men  nu så snöar det igen. Suck .
Men jag ska väl tänka mig att det kommer en dag med riktig vår värme.Men då blir det blött kan jag tro.
De varnar ju vår vårfloder som går över bräddarna .Ja det är väl att förbereda sig med flytväst och båt kanske...




Nytt på gång

Ja  jag blev så i gasen när jag hade stickat den första omgången så jag köpte nytt jätte nystan och har gjort den första snart klar.




Den blev ganska fräsig eftersom det nystan var milerat i rosa och brunt.

Måndag

Så har vi en ny vecka och den bjöd på underbart väder ja det har ju blåst . Fast det har jag inte kännt så mycket utav när man sitter i bilen och kör så mycket i mellan varje vårdtagare blir så när man jobbar inom hemtjänsten och de bor en bra bit från varandra.Men älskar jobbet och uppgifterna som ska göras och mina jobbarkolegor är en gulldkant i vardagens gråa massa.

Har ej köpt  några tulpaner så detta får ju duga gott.

Har börjat ett nytt liv

Har börjat med ett nytt liv med färg i eftermiddag.
Före.
Undertiden

Hohohoho
slut resultatet.


Ja det blir ju aldrig  så bra med en vanlig webcam men jag har ju inget annat  så jag tar det jag har.

Färg



Jag behöver färg i min vardag ser jag. Just nu så är det bra nog ljusblått ute och så då vitt.Men det är en vardag som brukar vara ganska grå.
Så jag funderar på starkt att införskaffa mig något färgstarkt runtomkring mig.
Det kan ju vara bra. Liva upp dagen .
Kanske går jag på bio i kväll då kanske det blir det som serveras här i samhället
SF Bio: Farsan

Det är ju nu inte så väldigt ofta jag går på bio. Men när man inte behöver åka så långt för att gå på bio .Utan man finner den i samhället  så promenad till bioduken blir bra.

Leker


Naturligt ansikte

Ja herre gud vad man spökar ut sig.Men  det var ju roligt och skönt när tösen håller på .
Så här ser jag inte ut i vanliga fall. Jag brukar inte hålla på med att anstränga mig  om hur jag ser ut
i vanliga fall.Det är kanske det som är felet med mig att jag bryr mig inte om hur jag ser ut. Bara hur andra mår . Tyvärr.  Det är väl inte så ofta jag  tänker på mig själv och hur jag mår. Lägger stor stor vikt att det ska gå bra  för de andra först och främst. Men sådan är jag. Men vist är jag lite ego i bland .
Lite ego är jag för att överleva vardagen .
Men jag är nog inte ensam om att  vara sådan. Tyvärr . Vi föräldrar som har barn som offrar sig för att det ska gå bra för våra barn  gör allt för dem.
Sedan när vi är döa kan vi börja tänka på oss själva för då är vi inte i vägen för någon.
Nu kanske ni tror att jag är totalt galen . Ja det kanske jag är med. Vem vet.

Barn

En  mamma som jag har böjat inse att åren går . Vart tog åren vägen. Känner att jag missar något här nu. Barnen växer som ogräs och jag  hinner inte med. Hur ska jag stanna tiden dra tilllbaka tiden och börja om. Skulle jag  ändra saker och ting i mitt liv. Ja absolut skulle jag göra det. Men inte skulle jag göra mina barna ogjorde. Nej det var det bästa som hänt mig.
Vist är  småbarn gulliga ,men små barn små bekymmer  ,stora barn stora bekymmer.Bra ordspråk. Det är alltid något vi föräldrar ororar oss för att det ska gå bra för våra barn i livet.
Men så är det väl livet handlar om. Vi har bara dom tills låns ett tag i våra liv. Sedan fortsätter våra liv på en helt annan bana.

Dom här  älskar jag . Alexandra och Simon.


ser ut som jag har ett öga som inte är som det ska va.

 
Det är såååå härligt att bli friserad.Men det värkar inte  Alex  tycka. hihihi

katten saga vill vara med och gosa lite med.

Nu ser ni inte mig längre. Hihihihihihihihih

maten i ugnen



Den är inte färdig  än.

Lite gega

Jag köpte detta  på prov för att se om det är så bra som de säger . Ja man måste ju prova lite för att se om det är bra på en 40 åring som jag.

 så detta ska då göra underverk ....Ja vi får väl se.

Jag ser ju mer ut som jag behöver psykvård än   vård för hyn...Höhöhö.......
 Det ska nog vara mer drastiska grejer innan det ska bli en skönhet av denna groda.

Den är klar nu

Den är nu klar det ny  stickande


Det blev en mörk bild men den är klar ialla fall.
Kul grej  att sticka och jag har klarat av att läsa beskrivningen . Det tog ett tag innan jag fattade hur det skulle vara och hur slutresultatet blev.Roligt var det med. Tack  Kristina för mönstret.

Stickar jag med

Jag försöker sticka något som jag inte ricktigt fattar hur det ska sluta men jag provar  och fortsättter.

 Jag vet ju inte om detta blir rätt . Men jag kan ju inte annat än att riva upp och börja om . Får väl visa sedan när det är klart

Ett kort

Har nu äntligen hittat en mycket vacker och passande ram till ett mycket vackert par. Nämligen mina svärföräldrar. De är de bästa svärförldrar som finns på denna jord.
TACK för att ni finns.

Väder

Det sägs att det inte ökar med jordbävningar på vår jord.....Inte sant . det händer varje dag  ,kanske inte så stora så vi övriga vet något men alltid är det någonstans på vår jord som det skakar.  De som säger att det INTE ökar juger. Vist fasen ökar det .  Lätt går man in och kollar detta hur det är  på vår jord.
http://www.iris.edu/dms/seismon.htm     Denna länk är  visar att det rör sig hela tiden för varje dag  är det något nytt. Stackas människor som får stå ut med så mycket elände.


Och så var det där med våren som folk pratar om så mycket. Jo kanske det är den på väg men det känns inte så ialla fall.Bara för att det är + grader och solen skiner så behöver det inte vara vår. det kommer säkerligen en massa snöstorm snart igen ska ni få se. Och jag tar ju en dag i taget nu för tiden.
Det är nog bäst så att ta en dag åt gången. det händer alldelse för mycket runt om en så man vet aldrig hur det ska sluta. Ha nu en bra torsdags kväll.


Städar

Igår kväll började jag att gå igenom min skåp. Oj vad det blev mycke plats över. Och än är jag inte klar heller. Nu har jag börjat i förrådet . Så mycket som man samlar på sig och de ligger där år ut och år in och blir inte saknad. Då är det likabra att det går vidare. Och det känns mycket bra att ha gjort en sådan genomgån.Men nu ska det bara fraktas iväg till Rödakorset det som går till andvändning oc mycket går i soporna.
Men det blir så där jobbigt att börja om när jag nu har satt mig framför datorn . Denna vecka har våra barn sportlov här i norrland. Och de var ju riktigt sportlovsväder här idag. Det har varit sol/snö/regn och blåst det har
droppat från taken.


Grålle och Stina

Försökte ta kort mot solen  då blev det för ljust så man kan ju tro att det är skymning.

Nu är det snart borta all snö och is på balkongen.

Grålle ligger å myser i kartongen


Ett ur

 

Detta  ur ska dottern så kolla  på och se om hon kan fixa till den.

Färdiga

Nu är dom färdiga.

Jag  har nu gjort färdigt strumporna/sockarna.

Ägg i ansiktet jag med

Jag provade med ägg i ansiktet idag.
Jag frös innan jag la på det och det blev ju inte mycket bättre med ägget. För det var kallt. Men det blev ganska fort varm igen.


 Kalddigt å droppar  ägg.Hahaha

nu börjar det stelna hoho


Hahahha så roligt det var . Och innan jag tvättade av mig så var det ju så roligt jag var så sprukengul.Hahhahahohohoh. Så kul det .
Men vist det funkade ju . Mjukare i ansiktet blev jag med . Men har ingen återfuckta att ta till . Men jag klarar mig ändå. Har gjort det i alla dessa år så då klarar jag mig hädanefter med.

Det blev grått och snö har fallit idag.
Och den andra strumpan är snart klar.

Pajen är klar nu

Nu kan ni komma och fika den som vill.Ring först så jag kan tala om  det finns något kvar att bjuda på......

Nu är det bara att hugga i.

Paj ikväll


paj på gång
 


Nu ska den gräddas.
det blir  `Rabarber/Jordgubbs Paj.
Och har även redan gjort en 


Äppelpaj.

Jag försöker

Jag försöker att få ihop ett par sockar.

ena klar den andra inte än. Men jag måste lära mig att sticka ett annat hälsteg. Det finns så många att välja på .

Snö även idag




Ja det snöar även idag med.
När ska det sluta.?Idag skulle det ju BARA vara mulet väder utan snöfall.

Traktorerna har då jobb.
Fotot blev ju ganska bra från ell webbkamera med. Man tager det man haver.
Är ledig idag.

Fortsatt roligt.


Så här vackert vågit hår har jag alltid önskat mig men nu har jag det. Ser ut att gå våger i hela oss.


Riktiga monster. Hugabuga......

Roliga bilder.hahahahha




Förvrängda människor.Hahahahahahahahahha Men kul var det . Skrattade mycket i helgen .

Klarade detta.



Jag har lyckats. Jehoooooo.

Jag har nu suttit och lekt ihelgen och nu fick jag till det. Sååå roligt.

RSS 2.0