Kallt

Ja nu så här tidigt på morgone ser det ut som att det skulle kunna snöa .Inte bra. Men det är minus idag med och så läckert på himlen såklart men kan ju inte fota. Ja jag vet att jag skulle ha fixa ner  paket söderut. Och kanske det går att laga kameran . Och låsa upp mobilen som jag har nu frågat här uppe  . Men det fixar inte dom här. Konstiga prickar som inte kan låsa upp en telefon. Nej det gör dom bara  nere i  Europa sa killen.Jaja den får börja med att gå söder ut. Jag måste nu ta mig i kragen å köpa mig ett paket .

Jaja nu har jag fått liv i grabbhalvan så nu kan man sluta å sitta här. För nu börjar jobbet snart.
Ha en underbar fredag.

Kyligt



Idag var det kallt när jag vaknade.Skrapade bilrutorna med. Vaknade kl 05,00 upp och kollade graderna ute eftersom det var svalt inne ca+18  och graderna talade om att det var runt -5  .Ok jag på med jackan  och ut till bilen .Skulle den starta  effter att ha stått still några dagar. Jodå den startade vilken lycke.

Men jag vill inte ha vinter än. Vintern blir så lång. Vist är det vackert och mysigt. Men det blir  halkigt och en massa jobb för alla som ska skotta snö. Bra för kroppen jo vist det håller jag med om . Och jag trivs i snö så sätt. Men inte när man måste uppkl 4  innan man ska iväg till jobbet  för att kunna komma ut med bilen .Och så kanske
man kommer en bit och så har man kört fast i någon dreva eftersom inte plogbilen kan köra skyttetrafik på alla vägar. Utan dom tar de största vägarna  först.Ok det förstår jag . Jag kanske skulle börja väga över att köpa mig en snöskoter så lämnar jag bilen hemma.Ja varför inter.
Skoter i hemtjänsten ja varför inte. Kul skulle nog Simon tycka. Hahaha.......
Nej nu ska jag nog  börja tänka på att krypa till kojs även om inte kl är så mycket men det struntar mina trötta ögon i. Ha det nu vackert alla.Kram

RSS 2.0